Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)1g1.2kcal0.2g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g8kcal0.6g0.8g0g0g
Valittu annoskoko8g4kcal0.3g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.2g0g0g
Arvot/100g100g48kcal3.7g4.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339