Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Naudan Sisäpaisti3.9g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g3.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g13kcal2g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko8g7kcal1g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g82kcal12.2g2.4g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729