Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g4.5g4.9kcal0.4g0.9g0g0.2g
Punajuuri, keitetty, suolaton 3.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g20kcal0.8g2.6g0.8g0.6g
Valittu annoskoko8g10kcal0.4g1.3g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g122kcal4.9g15.9g4.9g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390