Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)5.5g40kcal0g0g4.4g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1.6g4.5kcal0.2g0g0.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g89kcal0.4g0.2g9.6g0g
Valittu annoskoko8g45kcal0.2g0.1g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g22kcal0.1g0.1g2.4g0g
Arvot/100g100g536kcal2.4g1.2g57.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435