Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1.2g3.5kcal0.2g0.6g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.9g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK0.3g0.5kcal0.1g0g0.3g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g11kcal1g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g6kcal0.5g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g68kcal6g7.2g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917