Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee7g14kcal1.3g0g1g0g
Rypsiöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g37kcal2.6g0g3g0g
Valittu annoskoko8g19kcal1.3g0g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.7g0g0.8g0g
Arvot/100g100g227kcal15.9g0g18.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603