Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Ruislese 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g0.6g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1.8g6.2kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.1kcal0.2g1.7g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g36kcal1g6.6g0g1g
Valittu annoskoko8g18kcal0.5g3.3g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g1.7g0g0.3g
Arvot/100g100g215kcal6g39.8g0g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948