Lihapiirakka

Tee taikina kuten leipätaikina.

Kohota.

Jaa kahteen osaan ja kauli toinen pellin kokoiseksi levyksi.

Keitä riisi ja munat.

Paista jauheliha ja sipulisilppu.

Sekoita keskenään, mausta ja lisää kerma.

Levitä täyte pohjan päälle.

Jätä sentti pari reunoista ilman täytettä.

Kauli loppu taikina kanneksi.

Paina reunat huolella kiinni.

Voitele munalla ja pistele haarukalla.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.9kcal0.1g1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nautajauheliha 15%1.7g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Riisi puuroutuva 0.6g1.9kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g29kcal1g3.4g1g0g
Valittu annoskoko8g15kcal0.5g1.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g177kcal6.1g20.7g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110420