Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.9g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1.9g2.9kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g23kcal2g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko8g11kcal1g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g138kcal12.2g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667