Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 1.8g5.5kcal0.1g1g0.1g0.2g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g0.8g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.8g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g1.2g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g37kcal2.2g2g2g0.4g
Valittu annoskoko8g19kcal1.1g1g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.6g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g223kcal13.3g12g12g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568