Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.4kcal0g0g0.1g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g1.4g5.2kcal0.1g1.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell1.8g2kcal0.4g0g0g0g
Pesto rosso0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Findus thai wokkivihannekset1.8g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g19kcal1g2.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal0.5g1.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g113kcal6g14.5g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823