Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu3.1g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Raparperi 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.6g10kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g24kcal0g6g0g0.2g
Valittu annoskoko8g12kcal0g3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0g1.5g0g0.1g
Arvot/100g100g147kcal0g36.1g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970