Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g6g6.6kcal1.4g0g0.1g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g0.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Korppujauho 0.5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g37kcal3.4g0.8g2.2g0g
Valittu annoskoko8g19kcal1.7g0.4g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.9g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g223kcal20.5g4.8g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480