Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g1.2g5.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g32kcal0g5g1g0g
Valittu annoskoko8g16kcal0g2.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0g1.3g0.3g0g
Arvot/100g100g190kcal0g30.1g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319113