Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.4g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g6kcal0.6g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g39kcal3.7g2.4g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139