Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi2.5g3.1kcal0.1g0.8g0g0g
Sokeri 1.4g5.8kcal0g1.4g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Margariini 80% keskiarvo0.8g5.9kcal0g0g0.7g0g
Perunajauhot,rainbow1.7g5.4kcal0g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g48kcal0.8g8g1.6g0g
Valittu annoskoko8g24kcal0.4g4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.2g2g0.4g0g
Arvot/100g100g289kcal4.8g48.2g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901