Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis6.2g7kcal1.4g0g0.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g23kcal3.4g0.2g1g0.2g
Valittu annoskoko8g11kcal1.7g0.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.9g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g135kcal20.2g1.2g6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524