Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti4.1g4.5kcal0.9g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Punaviini 0.7g0.5kcal0g0g0g0g
Rusina 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.9g1.6kcal0g0.1g0.2g0g
Ohrakas ohratärkkelys0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g17kcal1.8g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.9g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.5g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g104kcal10.7g2.4g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355