Punainen Pekoni-Makkarapata

10:00 <@xl8r> simppeli resepti: 2 lenkkimakkaraa (vaikka hk sininen), paketti pekonia, yks
sipuli, puol litraa tomaattimehua, 1 paketti tomaattimurskaa, puol litraa vettä,
150 g spagettia
10:01 <@xl8r> pilkkoo ja paistaa pekonit ja maggarat, heittää sipulit sekaan, paistaa kunnes
sipuli pehmeetä
10:01 <@xl8r> tomaattimoskat ja vesi kattilaan kera lihaliemikuutio, tulille
10:01 <@xl8r> maggarat, pekonit, sipuli sekaan ja kun kiehuu, spagetit pätkittynä n. kolmeen
osaan
10:02 <@xl8r> keittää kunnes spagetti on kypsää, vähän pippuria, chiliä ja muita mausteita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki (Pirkka (atria)), annos 270g1.8g4.6kcal0.2g0.1g0.4g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattimehu pirkka (Pirkka), annos 250g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti (Pirkka), annos 75g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g18kcal0.8g1.2g1g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.4g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g106kcal4.8g7.2g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312702