Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Paprika punainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma 1.1g3.9kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g25kcal1.2g1.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko8g13kcal0.6g0.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g150kcal7.1g10.7g8.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341