Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g2.1g4.7kcal0.4g0g0.4g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g17kcal1g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.5g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g104kcal6g7.1g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586