Borssikeitto

Raasta juurekset raasteeksi.

Lisää raasteet ja vesi kattilaan.

Kuumena kiehumispisteeseen.

Lisää kasvisliemikuutiot ja tomaattipyree.

Lisää maustepippureita ja laakerinlehti (ja rosmariinia ja timjamia).

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi 1 rkl etikkaa.

Tarkista maku (lisää suolaa).

Keittoa tulee noin 9 litraa.

Sopii hyvin pakastettavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 8619 grammaa

Helluri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Etikkapunajuuri 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suolakurkku, makeuttamaton (Felix)0.2g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g2kcal0g0.2g0g0g
Valittu annoskoko8g1kcal0g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g15kcal0g1.2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362910