Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.6g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g43kcal2.6g0.2g3.4g0.4g
Valittu annoskoko8g22kcal1.3g0.1g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.7g0.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g258kcal15.5g1.2g20.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723