Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Taloussuklaa, Fazer1.8g9kcal0.1g1g0.5g0.1g
Valkosuklaa panda, levy 130g0.7g3.9kcal0.1g0.4g0.2g0g
Vispikerma Flora 20%3.1g6.8kcal0.1g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g48kcal1.4g3.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko9g24kcal0.7g1.6g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.4g0.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g281kcal8.2g18.8g18.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452