Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper1.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaton 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g2g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g17kcal0.4g1.8g1g0g
Valittu annoskoko9g9kcal0.2g0.9g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.1g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g100kcal2.3g10.5g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492