Gluteeniton feta-tonnikalapiirakka

Pohja:
- 200 g margariinia / rasvavalmistetta
- 4 dl gluteenitonta jauhoseosta
- 1 dl gluteenitonta peerunasosejauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 1 dl juustoraastetta
- 1,5 - 2 dl vettä

Täyte:
- 1,5 - 2 prk valutettua tonnikalaa
- kirsikka- tai miniluumutomaatteja
- juustolevitettä, esim.

Silva, Bonjour
- 2 - 5 dl täysmaitoa
- 4 kpl kananmunia
- 200 g juustoraastetta
- suolaa
- chilijauhetta tms. maustetta

Pyöräytä rasva ja keskenään sekoitetut kuivat aineet sekaisin sähkövatkaimella.

Lisää juustoraaste ja vesi, sekoita vain sen verran, että seos on tasaista.

Painele taikina leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille tai piirasvuokaan.

Ripottele pinnalle tonnikala ja tomaatit (viipaloituna, jos haluat).

Nypi juustolevite päälle.

Sekoita keskenään maito, munat ja juustoraaste, mausta.

Kaada seos täytteiden päälle.

Kypsennä uunin alatasolla 200 C noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Hieno jauhoseos, luontaisesti gluteiiniton, 1dl=70g (Semper), annos 70g1.9g6.4kcal0g1.6g0g0g
Mummon muusijauhe0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala, Rainbow (vedessä)1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste0.5g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.2g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g44kcal1g3.8g2.4g0g
Valittu annoskoko8g22kcal0.5g1.9g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.3g1g0.6g0g
Arvot/100g100g264kcal6g22.9g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432585