Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi0.1g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.1g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 3.4g2.3kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g15kcal1g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g8kcal0.5g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g89kcal6g2.4g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228