Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras2g6.3kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g0.1g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g22kcal1.2g3g0.4g0.4g
Valittu annoskoko9g11kcal0.6g1.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g128kcal7.1g17.6g2.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964