Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.3g7.5kcal0.6g0g0.6g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g1.3g4.4kcal0.2g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g1.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g30kcal1.6g2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko9g15kcal0.8g1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.4g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g178kcal9.4g11.8g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720