Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, Kevyt4.9g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.6g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g31kcal1g3.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko8g16kcal0.5g1.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g187kcal6g22.6g8.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859