Juustokala (kermaviili)

Sulata kala ja laita ne vierekkäin voideltuun vuokaan.

Ripottele suola pinnalle.

Raasta juusto ja lisää siihen muut aineet.

sekoita hyvin.

Tarkista maku.

Levitä mössö kalojen pinnalle.

Paista 175* n. 30min kiertoilmauunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl3.9g3kcal0.7g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g1.5g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Kermaviili, 12%, kotimaista, sok (Maitokolmio), annos 200g2g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g24kcal2.4g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko9g12kcal1.2g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.6g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g144kcal14.1g1.2g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=459234