Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g1.5g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g1.8g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g2.9g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g26kcal1.8g0.2g2g0g
Valittu annoskoko9g13kcal0.9g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g154kcal10.6g1.2g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206