Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2g2.8kcal0.4g0g0.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g19kcal1.8g0.4g1g0g
Valittu annoskoko9g9kcal0.9g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g108kcal10.5g2.3g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235