Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.7g5.9kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kevytmaito (Valio)5.2g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g24kcal1.2g2.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g12kcal0.6g1.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g142kcal7.1g15.3g4.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000