Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1.2g3.4kcal0g0.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.4g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g22kcal1.4g0.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko9g11kcal0.7g0.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g131kcal8.2g3.5g8.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317