Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Riisi, keitetty, suolaa 1.5g2kcal0g0.4g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g21kcal1g1.4g1g0.2g
Valittu annoskoko9g11kcal0.5g0.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g122kcal5.8g8.1g5.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059