Marjapiirakka

Sekoita keskenään vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe ja ruokasooda (1tl).

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan (muruiksi päälle).

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle muruiksi erikseen ottamasi taikina.

Paista uunissa 200 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.2g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Puolukka 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g46kcal0.6g7g1.4g0.2g
Valittu annoskoko9g23kcal0.3g3.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.2g1.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g269kcal3.5g41.2g8.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164182