Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.2g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Voi 1.4g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g1.1g6.6kcal0.2g0.1g0.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g48kcal1.2g0.4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko9g24kcal0.6g0.2g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.3g0.1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g280kcal7g2.3g25.6g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256597