Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.5g1.6kcal0.3g0.1g0g0.1g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g0g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)4.9g1.5kcal0g0.2g0g0g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g10kcal0.6g1g0g0.2g
Valittu annoskoko9g5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g57kcal3.5g5.8g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181109