Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Paprika, punainen3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Felix chilikastike0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g2g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Oltermanni 17%0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g14kcal1g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g7kcal0.5g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g84kcal5.8g3.5g4.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112