Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 2g3.9kcal0.6g0g0.2g0g
Siankylki, raaka0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.4g1.9kcal0g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g18kcal1.4g1g0.6g0g
Valittu annoskoko9g9kcal0.7g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g107kcal8.2g5.9g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933