Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g2.3g1.8kcal0.4g0g0g0g
Perunasipulisekoitus 500g2.9g2kcal0g0.4g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1.5g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g11kcal0.8g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko9g5kcal0.4g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g62kcal4.7g7g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556