Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli1g0.2kcal0g0g0g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g3.4g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)2.2g2.4kcal0.5g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g12kcal1.2g1g0.4g0g
Valittu annoskoko9g6kcal0.6g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g73kcal7.1g5.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341