Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.9g2.1kcal0g0.2g0.1g0.1g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g0.5g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g24kcal1g1g1.6g0.2g
Valittu annoskoko9g12kcal0.5g0.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g142kcal5.9g5.9g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675