Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 1.6g3.4kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g8kcal0.6g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko9g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g47kcal3.4g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401