Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.7g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Vehnälese, Liperin mylly0.9g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä2.3g2.6kcal0.2g0.4g0g0.2g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g31kcal2.2g1g2.2g1.4g
Valittu annoskoko9g16kcal1.1g0.5g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.6g0.3g0.6g0.4g
Arvot/100g100g181kcal12.8g5.8g12.8g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540