Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g2g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)1.2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]0.6g0.7kcal0.1g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g22kcal2.2g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g11kcal1.1g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.6g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g125kcal12.5g6.8g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020