Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.4g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)1.4g1.4kcal0.3g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g9kcal0.6g1g0g0g
Valittu annoskoko9g4kcal0.3g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Arvot/100g100g52kcal3.5g5.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634