Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 3.6g5.1kcal0.5g0g0.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.4g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.3g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g21kcal2g0.8g1.2g0g
Valittu annoskoko9g10kcal1g0.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g121kcal11.8g4.7g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116856