Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.5g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g11kcal0.2g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g6kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g65kcal1.2g3.5g4.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525